Past jouw instelling
bij de onze?

Ontdek het in 1 minuut

De zorg elke dag verbeteren, daar gaan we voor bij GGZ Oost Brabant. Met als ultieme doel dat we onszelf in 2025 de mentaal gezondste regio van Nederland mogen noemen. Hiervoor zoeken we zorgexperts met de juiste instelling. Heb jij het in je? Pas jij bij ons?

1/8

Lef

Past jouw instelling bij de onze?

1
Ik vaar vooral op mijn eigen kracht en kunde
Ik vind het prettig om de kracht en kunde van anderen te benutten
1/8

Lef

Past jouw instelling bij de onze?

1
Ik durf mijn gevoel te volgen
Ik geloof dat je alleen op basis van gegronde research kan handelen
1/8

Open vizier

Past jouw instelling bij de onze?

2
Innovatie in de zorg moet je invoeren als je weet dat het werkt
Innovatie in de zorg, daar moet je mee durven experimenteren
1/8

Open vizier

Past jouw instelling bij de onze?

2
Zaken die goed lopen, moet je vooral niet veranderen
Ik ben altijd nieuwsgierig naar nieuwe invalshoeken
1/8

Bouwen

Past jouw instelling bij de onze?

1
Als je een kans ziet, moet je die pakken
Ik ben liever bezig met zaken waarvan ik weet dat ze gaan slagen
1/8

Bouwen

Past jouw instelling bij de onze?

1
Eerst de zaken op orde, daarna kijk ik vooruit
Stilstand betekent voor mij achteruitgang
1/8

Verbinden

Past jouw instelling bij de onze?

1
Ik wil vooral dat anderen van mij leren
Ik wil vooral mijn eigen expertise vergroten
1/8

Verbinden

Past jouw instelling bij de onze?

2
De cliënt en ik, samen werken we aan herstel
Ik betrek het hele netwerk van de cliënt in het herstel

Voltreffer

Jij bent écht exact de man of vrouw die we zoeken. Het is bijna eng hoe goed jouw instelling bij de onze past. Hoogstwaarschijnlijk voel jij je bij ons als een vis in het water. Een score als dit verdient zeker een vervolg.

Meer weten over de uitslag?

Onze werkwaarden weerspiegelen wie wij als GGZ Oost Brabant zijn, hoe we werken en wat onze visie is. Wil je hier meer over weten of ben je benieuwd waarom je een bepaalde score hebt gehaald? Ontdek hieronder onze werkwaarden!

Lef

Bijsturen waar nodig, in jezelf geloven en doorzetten. Dat is in onze ogen lef hebben! Een onmisbare eigenschap in de gezondheidszorg van vandaag. Helemaal met een ambitieus streven zoals dat van ons: in 2025 de mentaal gezondste regio van Nederland. Dat doel vereist de durf om verder te kijken dan je eigen discipline. Het vraagt om zorgexperts die op zichzelf vertrouwen en die geloven in de mensen om hen heen. Iets voor jou?

Open vizier

Zorgexperts die onbevangen in het leven staan. Met respect voor ieder ander en de blik gericht op morgen. Met alle ruimte voor innovatie en nieuwe ideeën. Dat is wat we zoeken in nieuwe collega’s. Waarom? Omdat we geloven dat dit de mensen zijn die niet alleen de zorg verbeteren, maar ook zichzelf. Samen elke dag een beetje beter, dat is de weg van GGZ Oost Brabant. Ga je mee?

Verbinden

Kennisdeling in de breedste zin van het woord. Over de schutting van je eigen discipline heen kijken en samenwerken met de vele experts die we in huis hebben. Dát is GGZ Oost Brabant. Als één collectief werken we samen aan het herstel van mensen met een psychische kwetsbaarheid. We zijn altijd op zoek naar verbinding, binnen en buiten onze organisatie. Ja, we staan sterk. In de regio én met de regio. Met jou als zorgexpert in de hoofdrol.

Bouwen

Voor ons betekent dit kansen zien én pakken. Zowel in het herstel van de cliënt als in de ontwikkeling van onze organisatie. Het staat voor een ondernemende instelling en voor vooruitgang. Want stilstaan is geen optie! We bouwen een brug van nu naar de toekomst met innovatie en sluitende netwerken over de verschillende domeinen heen. Allemaal in dienst van ons grote doel: de mentaal gezondste regio van Nederland. Bouw je mee?